Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد جوانشیر، روز شنبه در نشست اعضای ستاد بزرگداشت دهه تولید ملی ( یکم تا 10 تیر ماه ) در گفت و گو با خبرنگاران افزود: اهمیت معادن و صنایع وابسته به آن بر کسی پوشیده نیست، افزایش تولید ملی و درآمد ناخالص ملی، معادن به عنوان تامین کننده ماده اولیه مورد نیاز بسیاری از کارخانه ها و اشتغال مولد سه نقش عمده معادن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: با توجه به ویژگی های خاص خراسان جنوبی به لحاظ وضعیت جغرافیایی و کمبود نزولات جوی مطالعاتی که تا به حال در این حوزه انجام شده است به این نتیجه رسیدیم که یکی از محورهای اصلی توسعه استان، بخش معدن و صنایع وابسته به آن است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 400 معدن بدون احستاب پروانه های اکتشاف در استان فعال است، بیان کرد: پایش فعالیت ها در سه محور افزایش بهره وری، جلوگیری از ضایع شدن مواد معدنی و گسترش فعالیت های معدنی از 10 کارشناسان سازمان ساخته نیست.
به گزارش ایرنا، جوانشیر، اظهار کرد: واگذاری بخش معدن به بخش خصوصی و مردم سبب افزایش بهره وری اقتصادی و جلوگیری از ضایع شدن مواد معدنی می شود.
وی یادآور شد: سازمان نظام مهندسی معدن استان با حدود هزار عضو و اعضای نمایندگی شهرستان طبس، کمک خوبی به سازمان صنعت، معدن و تجارت است.
به گفته وی، فعالان معدن استان برای استفاده از تخصص فارغ التحصیلان موظف هستند در اجرای معادن مسئول فنی به کار گیرند چراکه نبود مسئول فنی احتمال عدم رعایت اصول فنی و ایمنی و برداشت های غیر اصولی را افزایش می دهد.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان افزود: سال 1395برای نخستین بار حداقل 6 پروژه اکتشافی خراسان جنوبی از محل اعتبارات دولتی به شرکت های معدنی متشکل از اعضای سازمان نظام مهندسی استان واگذار شد.
جوانشیر اضافه کرد: به اذعان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، امسال در صورتی که منابع در اختیار استان قرار بگیرد پروژه های اکتشافی در اختیار این سازمان قرار خواهد گرفت.
سایت ایرنا خراسان جنوبی www.irna.ir/skhorasan
کانال اطلاع رسانی : http://telegram.me/birjand
7557* 2047* خبرنگار- رقیه محمدی* انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۲۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد

محسن افشارچی استاندار زنجان گفت: در جلسه‌ها و پیگیری‌های پس از سفر استانی رییس جمهور به استان مسائل هشت معدن استان حل شد.

وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته شورای عالی محیط زیست با حضور رییس جمهور نیز مسائل ۲ معدن غنی و بزرگ استان در مناطق حفاظت شده سرخ آباد و انگوران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

استاندار زنجان گفت: در این جلسه، مسائل یکی از این معادن حل شد و برای مورد دیگر نیز با مجوز اکتشاف در پهنه معدنی آن موافقت صورت گرفت.

وی اظهار کرد: حل مسائل این معادن و پهنه‌های معدنی نیازمند بررسی آن در شورای عالی محیط زیست بود.

بر اساس اعلام اداره کل محیط زیست استان زنجان معادن فعال در مناطق حفاظت شده مطابق قانون می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند، ولی فعالیت‌های معدنی در برخی مناطق حفاظت شده استان با چالش‌های همراه بود.

در زمان حاضر بیش از ۳۰ معدن در مناطق حفاظت شده استان وجود دارد که از این تعداد ۲۳ مورد فعال است.

مناطق 'سرخ آباد و انگوران'، سه منطقه شکار ممنوع ' فیله خاصه، خرمنه سر و خراسانلو' و یک 'پناهگاه حیات وحش انگوران' زنجان، جزو مناطق حفاظت شده و محل امنی برای حیات وحش استان زنجان است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • مسدود شدن جاده خوسف - معدن قلعه زری
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی