Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيرجند- ايرنا- رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان خراسان جنوبي گفت: عده اي در حاشيه شهرها و شهرک هاي اقماري با استفاده از خلاء هاي قانوني روزهاي تعطيل يا شبانه ساختمان هايي با کيفيت پايين احداث مي کنند.

به گزارش ايرنا حسين عباسي روز دوشنبه در ديدار اعضاي جديد هيات مديره نظام مهندسي ساختمان خراسان جنوبي با نماينده ولي فقيه در استان اظهار داشت: اغلب اين ساخت و سازها از روي ناآگاهي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: تاخير اجراي قانون نظام مهندسي و وجود اين واحدهاي مسکوني موجب مي شود که با يک زلزله 6.5 ريشتري مثل بم يا زلزله زيرکوه عده زيادي جان خود را از دست بدهند.
رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان خراسان جنوبي با اشاره به بازديد از برخي واحدهاي غير مقاوم حاشيه شهرها عنوان کرد: در بسياري از اين منازل ديده شده که هزينه هاي هنگفتي صرف تزئينات مثل گچبري يا کابينت شده اما اصول اوليه استحکام بنا را رعايت نکرده اند.
وي با تاکيد بر اينکه تخريب ساختمان هاي مذکور تبعات اجتماعي دارد ادامه داد: مالکان اين منازل اغلب معتقد هستند که اگر مرگ بخواهد به سراغشان بيايد در منزل با استحکام هم آنها را فرامي گيرد.
عباسي گفت: تغيير اين ديدگاه ها از توان و تخصص جامعه مهندسي خارج است لذا انتظار مي رود جامعه روحانيت و ائمه جمعه در آگاهي رساندن به مردم همکاري کنند.
وي با اشاره به تصويب قانون نظام مهندسي ساختمان در سال 74 اظهار داشت: برخي استان ها از همان اوايل قانون را اجرايي کردند، اما در خراسان جنوبي قانون ياد شده از 15 سال قبل به اجرا گذاشته شده است.
رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان خراسان جنوبي با بيان اينکه طبق مکتب مهندسي ساختمان، حفظ جان آدمي حرمت دارد افزود: اين امر اهميت کار و تلاش مهندسان را تشديد مي کند.
وي يادآور شد: نقش نظام مهندسي در کيفيت ساختمان از بين وظايف ساير ارگان ها پررنگ تر بوده، لذا استفاده از کارگران با مهارت و رعايت اصول مهندسي بر اساس هفت رشته در اين مسير مهم است.
عباسي ساخت و ساز بر اساس اصول اسلامي و فرهنگي را يکي از مباحث مهم در بحث نظام مهندسي برشمرد و گفت: ساخت و سازهاي کشور در راستاي معماري اسلامي عقب است.
وي با اشاره به تنش هايي که در زمان افزايش ضريب ايمني ساختمان از سوي مالکان ايجاد مي شود ادامه داد: اين افزايش ضريب ايمني معمولا هزينه ها را بالا مي برد البته با توجه به فرهنگ مردم استان تنش هاي موجود زياد سخت نيست اما بالقوه است.
رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان خراسان جنوبي با بيان اينکه برخي از افراد براي ايمني و حفظ جان ارزش زيادي قائل هستند اظهار داشت: اين افراد از ابتداي کار در طراحي، اجرا و بهره برداري با نظام مهندسي همگام هستند و در نهايت يک ساختمان ايمن را تحويل مي گيرند.
وي افزود: اما برخي افراد سودجو به دنبال زيرپا گذاشتن قانون هستند که برخوردهاي قانوني با آنها از طريق مراجع مختلف انجام مي شود، در اين زمينه پيشرفت خوبي در استان داشتيم اما هنوز راه طولاني در پيش است.
ششمين دوره انتخابات سازمان نظام مهندسي ساختمان خراسان جنوبي 12 مهرماه برگزار و اعضاي جديد آن مشخص شدند. هم اکنون 2هزار و 700 نفر در هفت رشته مهندسي ساختمان، عضويت اين سازمان را به عهده دارند که از اين تعداد يک هزار نفر داراي پروانه و يک هزار و 700 نفر نيز فاقد پروانه هستند.
9893 * 6054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در سیل ۲۰ استان/ آماده باش هلال احمر

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به هشدار سطح نارنجی هواشناسی از امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در سیل ۲۰ استان و آماده باش هلال احمر خبر داد.

به گزارش ایسنا، بابک محمودی با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی، گفت: طبق این گزارش، احتمال بارش شدید و رگباری باران و وزش شدید باد برای امروز شنبه و در استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، جنوب غرب فارس، نیمه شمالی خراسان جنوبی، شرق و شمال شرق سمنان، نیمه جنوبی بوشهر، شمال غرب کردستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و در دوشنبه در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، کرمانشاه، شمال قزوین، پیش‌بینی شده است. 

وی به تشریح خدمات ارائه شده در سیل و آبگرفتگی از ١٢ تا ١٥ اردیبهشت ماه پرداخت و گفت: در این مدت زمان، ٢٠ استان شامل استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه در این مدت زمان ۹۴ مورد عملیات امدادی انجام شده، ادامه داد: امدادگران به ۲۳۰۰ نفر امدادرسانی کردند، ۳۴ نفر را اسکان اضطراری دادند، ۱۱۷ نفر را به مناطق امن منتقل کردند و با دستگاه پمپاژ، آب ۷۱ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

وی افزود: ۱۴۸ تیم عملیاتی شامل ۵۱۸ نفر در عملیات سیل و آبگرفتگی شرکت کردند.

محمودی گفت: ٢٢ دستگاه چادر، ٥٧٥ تخته پتو، ٣٣٥ تخته موکت، ١٣٦٤ کیلوگرم نایلون، ٢٠٩ بسته غذایی، ٢٨٠ قوطی کنسروجات، ١٠٠ قرص نان و ٤٢ ست بهداشتی بین افراد متأثر توزیع شد.

بر اساس گزارش سایت هلال احمر، رییس سازمان امداد و نجات با اعلام آماده باش هلال احمر، به هموطنان توصیه کرد که به هشدارهای هواشناسی توجه کنند و در صورت بروز حادثه با شماره تماس ندای امداد، ۱۱۲، تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در سیل ۲۰ استان/ آماده باش هلال احمر
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان