Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مودی روز سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت سوم تیر سالگرد تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی افزود: تغییر فرایند کشاورزی سنتی با استفاده از روش‌های نوین با تاکید بر افزایش عملکرد در واحد سطح و همچنین ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای دانش‌آموختگان بخش کشاورزی با تشکیل این مراکز در استان میسر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان یک راهبرد اصلی این مهم را مدنظر قرار داده است تا از این طریق دانش‌آموختگان بخش کشاورزی که به دلایل متعدد نمی‌توانند از تخصص خود استفاده کنند با فراگیری آموزش‌های لازم وارد بازار کار شوند و به افزایش تولیدات کشاورزی نیز کمک کنند.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی اظهار داشت: ابتدا ۱۱ مرکز خدمات غیردولتی کشاورزی در هر شهرستان یک مرکز راه‌اندازی شده اما ایجاد مرکز در دهستان‌ها مورد تاکید سازمان است.

وی گفت: یکی از سیاست‌های سازمان ایجاد این مراکز در دل دهستان‌ها و روستاها و جوار مزارع و باغات است تا کشاورزان به راحتی بتوانند با مراکز ارتباط برقرار کنند و از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شوند.

مودی با بیان اینکه چهار مرکز خدمات غیردولتی کشاورزی در دست راه‌اندازی است تصریح کرد: آن دسته از دانش‌آموختگان کشاورزی که تمایل به راه‌اندازی مرکز دارند باید حتما بومی منطقه و به نوعی کشاورز زاده باشند.

وی گفت: این مراکز با دارابودن نیروی فنی و متخصص در بخش‌های کشاورزی، منابع طبیعی، گیاهان دارویی، مکانیزاسیون، شیلات، دامپروری، آزمایشگاه، بازرگانی، فضای سبز، عرضه نهاده‌های کشاورزی و سایر قابلیت‌ها قادر به ارائه خدمات فنی مهندسی هستند.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی گفت: در این مراکز مهندسان کشاورزی هیچ سودی از درآمد کشاورز یا بهره‌بردار نمی‌برند اما در صورت افزایش عملکرد و مازاد تولید با توافق کشاورز می‌توانند سهم داشته باشند.

وی از پیگیری صندوق حمایت از فارغ التحصیلان بخش کشاورزی در استان خبر داد و افزود: امید است با تشکیل این صندوق بتوان زمینه تامین تسهیلات برای فارغ التحصیلان و حضور آنها در بازار کار را فراهم کنیم.

مودی تاکید کرد: در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام جهش تولید نامگذاری شده است این شعار جز با ورود افراد متخصص به حوزه تولید محقق نمی‌شود.

وی گفت: در مرحله نخست زبده‌ترین کارشناسان بخش کشاورزی استان را شناسایی کرده‌ایم چون می‌خواهیم به تولید کشاورزان کمک کنیم.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی تصریح کرد: هدف‌گذاری استان در ایجاد مراکز خدمات غیردولتی کشاورزی حداقل در ۵۱ دهستان است که لازمه آن وجود دانش‌آموخته بومی منطقه و کارشناس کشاورزی است.

وی به صدور موافقت‌نامه اصولی و پروانه تاسیس در استان اشاره کرد و افزود: تاکنون ۳۷۹ فقره پروانه تاسیس گلخانه در خراسان جنوبی صادر شده و یکی از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی با توجه به شرایط اقلیمی و کمبود منابع آبی، توسعه کشت‌های گلخانه ای است که در قالب طرح نهضت گلخانه‌ای تاکنون هفت مجتمع گلخانه در استان مجوز دریافت کرده است.

مودی تصریح کرد: در طرح نهضت گلخانه‌ای دانش‌آموختگان می‌توانند یا به عنوان سرمایه‌گذار وارد این حرفه شوند یا در سازمان نظام مهندسی به عنوان ناظر ورود کنند.

وی گفت: در حال حاضر از ۲ هزار و ۸۰۰ دانش‌آموخته بخش کشاورزی عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در خراسان جنوبی یک هزار و ۳۰۰ نفر آنها در سامانه سانکا (ثبت اطلاعات رتبه‌بندی در سامانه ارجاع کار) ثبت‌نام کرده‌اند.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی افزود: در حوزه فنی و پژوهشی تاکنون ۱۱ مرکز در استان احداث شده و در زمینه آموزش‌های مجازی، اپلیکیشن تی وی رویش راه‌اندازی شده است که دوره‌های آموزشی به صورت آنلاین، آرشیوی، کتاب و جزوه به زودی به علاقمندان ارائه خواهد شد تا توان علمی بهره‌بردار و اعضای سازمان ارتقا یابد.

وی گفت: همچنین شرکت سرمایه‌گذاری رویش با سهامداری اعضای سازمان نظام مهندسی به منظور ایجاد اشتغال برای دانش‌آموختگان بخش کشاورزی استان تاسیس شده است.

مودی افزود: این شرکت در زمینه استفاده از پساب فاضلاب بیرجند در زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار سرمایه‌گذاری خواهد کرد و ۲۰۰ هکتار از این اراضی برای توسعه نوغانداری و ۲۰۰ هکتار برای ایجاد گلخانه در هشت کیلومتری تصفیه خانه فاضلاب برنامه‌ریزی شده است.

وی گفت: همچنین در قالب تفاهم‌نامه‌ای که بین استانداری خراسان جنوبی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و شرکت آب منطقه‌ای استان منعقد شد ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار ابلاغ خواهد شد که پیگیر هستیم در اعتبارات امسال دیده شود و بتوان اقدامات اجرایی را آغاز کرد.

برچسب‌ها سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور خراسان جنوبی سازمان های غیردولتی اراضی کشاورزی پروندهٔ خبری توسعه شهری و روستایی خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور خراسان جنوبی سازمان های غیردولتی اراضی کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور خراسان جنوبی سازمان های غیردولتی اراضی کشاورزی خدمات غیردولتی کشاورزی دانش آموختگان بخش کشاورزی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۸۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در سیل ۲۰ استان/ آماده باش هلال احمر

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به هشدار سطح نارنجی هواشناسی از امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در سیل ۲۰ استان و آماده باش هلال احمر خبر داد.

به گزارش ایسنا، بابک محمودی با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی، گفت: طبق این گزارش، احتمال بارش شدید و رگباری باران و وزش شدید باد برای امروز شنبه و در استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، جنوب غرب فارس، نیمه شمالی خراسان جنوبی، شرق و شمال شرق سمنان، نیمه جنوبی بوشهر، شمال غرب کردستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و در دوشنبه در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، کرمانشاه، شمال قزوین، پیش‌بینی شده است. 

وی به تشریح خدمات ارائه شده در سیل و آبگرفتگی از ١٢ تا ١٥ اردیبهشت ماه پرداخت و گفت: در این مدت زمان، ٢٠ استان شامل استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه در این مدت زمان ۹۴ مورد عملیات امدادی انجام شده، ادامه داد: امدادگران به ۲۳۰۰ نفر امدادرسانی کردند، ۳۴ نفر را اسکان اضطراری دادند، ۱۱۷ نفر را به مناطق امن منتقل کردند و با دستگاه پمپاژ، آب ۷۱ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

وی افزود: ۱۴۸ تیم عملیاتی شامل ۵۱۸ نفر در عملیات سیل و آبگرفتگی شرکت کردند.

محمودی گفت: ٢٢ دستگاه چادر، ٥٧٥ تخته پتو، ٣٣٥ تخته موکت، ١٣٦٤ کیلوگرم نایلون، ٢٠٩ بسته غذایی، ٢٨٠ قوطی کنسروجات، ١٠٠ قرص نان و ٤٢ ست بهداشتی بین افراد متأثر توزیع شد.

بر اساس گزارش سایت هلال احمر، رییس سازمان امداد و نجات با اعلام آماده باش هلال احمر، به هموطنان توصیه کرد که به هشدارهای هواشناسی توجه کنند و در صورت بروز حادثه با شماره تماس ندای امداد، ۱۱۲، تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کدورت آب شرب جوانرود در پی طغیان چشمه کاوات
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در سیل ۲۰ استان/ آماده باش هلال احمر
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی